Connect with us

Utile/Diverse

10 semne clare că ești o femeie desteapta. Punctul 5, nu il gasesti la orice femeie

10 semne clare că ești o femeie desteapta. Numarul 5 nu il gasesti la orice femeie. (y)

Complementele pentru o femeie inteligentă sunt pentru evaluarea bărbaților, iar una proastă este pentru respectul de sine.

Articole pe tema „125 de semne că ești o femeie înțeleaptă” parcurg continuu pe web. Desigur, ei nu scriu nimic nou acolo. Mai mult, nu există un cuvânt despre înțelepciune. Doar despre comoditate. O femeie înțeleaptă este, se dovedește, o femeie care este confortabilă cu un bărbat. NU putem fi de acord cu acest lucru, dar pentru a obiecta, trebuie să oferim o alternativă, nu? Asta facem.

Nu te minți
Nici în principal, nici în detalii. Pentru că – ce rost are? Va trebui să rezolvi problema mai devreme sau mai târziu, într-un fel sau altul. Și o minciună mănâncă o resursă, care din nou va trebui să fie făcută cumva. De ce este totul? Dacă nu a sunat, înseamnă că nu ți-a plăcut. Punct. Fanteziile pe care le-a dus în Guatemala să-și viziteze bunica brusc bolnavă, sau ți-a pierdut numărul sau este atât de îndrăgostit încât este jenat să apeleze, nu sunt fanteziile tale. Nu te angajezi în autoamăgire și nu suferi de consecințele sale.

Nu ești fixat pe bărbați
Desigur că îi iubești. Dar ai ceva de iubit și pe lângă băieți frumoși – treaba ta, familia ta, hobby-ul tău. Desigur, ai avut bărbați, sunt și vor fi. Poate că ai găsit deja omul cu care intenționezi să-ți petreci restul zilelor. Dar nu credeți că, în acel moment, ați avut loc în sfârșit ca femeie. Ai fost o femeie împlinită în fața lui și vei rămâne ea dacă ai parte dintr-o dată. Și cel mai important, nu vei deveni niciodată o femeie îndesată. Aceea care, literalmente, nu-i permite omului său să respire aer curat, pentru că se agăță constant de el. Tu ești autosuficient.

Nu vă dezvăluiți de emoții
Dacă ești fericit – te bucuri. Dacă te simți rău – ești trist. Nu vă ascundeți emoțiile și nu le suprimați, pentru că înțelegeți că acestea sunteți voi înșivă. Însă un bolnav profesionist nu vă va rezolva, deoarece nu vă lăsați singur, nu vă sortați nemulțumirile și pierderile. În general, nu aranjezi un teatru pentru o singură actriță – oh, cum am suferit, ce tragedie am trăit! Supraviețuit – și slavă Domnului nu este nevoie de ani de zile.

Ești insightful
Deci, vezi imediat când ești mințit, ceea ce, desigur, este foarte, foarte util. Dar viziunea ta interioară nu este selectivă și nu este îndreptată doar către tine. Te simți când cineva este cu adevărat rău și vei oferi ajutor. Vedeți când cineva este cu adevărat fericit și veți observa acest lucru, deoarece persoana va fi mulțumită.

Imaginea ta s-a dezvoltat
Știți ce vi se potrivește și ce nu, și nu pierdeți timp în experimentele riscante, de care veți regreta mai târziu. Nu urmărești după modă, ci urmărește-l și alege doar ceea ce se potrivește perfect stilului tău. Cu siguranță a impresiona pe cineva nu este deloc sarcina ta: principalul lucru este armonia dintre exterior și interior. Ceea ce este cel mai interesant, din exterior se pare că nu depuneți niciun efort pentru a vă menține frumusețea, dar în același timp, întotdeauna și peste tot, arătați adecvat. Exact așa cum necesită situația.

Tu fixezi singur cadrul
În orice domeniu al vieții tale, există anumite granițe dincolo de care nu vrei să treci dincolo. Sau, dimpotrivă, nu vreau să las pe nimeni acolo. Și nimeni nu poate împinge aceste granițe în vreun fel. Te pot convinge, mitui, șantajează sau încearcă să înșele, dar aceasta este o pierdere de timp și de efort. Pentru că tu însuți decide când, de ce și pentru cine poate fi mutat acest cadru.

Vă cunoașteți bine
Corpul tău nu îți prezintă surprize neașteptate și neplăcute pur și simplu pentru că ești atent la el. Bineînțeles, ești o persoană vie și poți să te îmbolnăvești sau să te simți brusc rău, dar pur și simplu să nu dormi suficient, până la urmă. Dar nu ai o mahmureală severă în acea zi când trebuie să arăți bine și să fii vesel. Pentru că cu o zi înainte te-ai oprit exact când era necesar. Și asta, apropo, nu este deloc o voință de fier și nu este un autocontrol constant – te simți doar pentru că știi cum și știi cum, pentru că înțelegi cât de important este acest lucru.

Știi să analizezi
Visele sunt un lucru bun, dar totuși preferi planurile când vine vorba de ceva important. Iar aceste planuri nu sunt niciodată imposibile. Aceasta este din nou o chestiune de onestitate cu sine, dar nu în primul rând. Capacitatea de a face planuri este de mică utilitate dacă nu există posibilitatea de a analiza situația și de a calcula opțiunile. Știi cum să faci ambele.

Trăiești real
Trecutul te interesează doar în legătură cu amintirile și experiența ta. Dar vă faceți griji pentru ceea ce a fost făcut greșit, se spune greșit și nu ați trăit bine, nu veți face asta. Iar trecutul său te interesează exclusiv în contextul „Ce a existat deloc?” Numai. Nu „Și de ce?”, „Dar doar dacă…” și „Da, cum ar putea!”. Trecutul a trecut. În ceea ce privește viitorul, nu există un viitor prevăzut și sunteți bine conștienți de acest lucru. Prin urmare, puteți visa și planifica, desigur, dar trebuie să trăiți acum. Și o faci.

Rămâneți femeie
N-ai de gând să cedezi la trucuri stupide în spiritul „unei femei adevărate trebuie …”, dar nici nu te vei gândi să-ți refuzi feminitatea. De ce, de fapt,? De ce ar refuza brusc florile, rochiile și gențile frumoase, confortul în casă și discuta cu prietenii? A fi femeie este minunat. Este o prostie să o refuzi, nu?

TOP