Connect with us

Stil de viata

16 reguli de etichetă care trebuie urmate

Legi de etichetă: 16 reguli pe care TREBUIE să le cunoști!

1. Amintiți-vă de viață: nu puteți merge într-o vizită fără avertisment. Până la urmă, poate o persoană este ocupată și are alte planuri, sau el este într-o formă proastă și nu ar dori să fie văzut așa .

2. Pur și simplu este urât după ploaie să lăsați umbrela în stare deschisă și nu are sens, deoarece se usucă mai bine când este închis.

3. Da, înțelegeți deja că este indecent să puneți geanta pe masă și în genunchi. Aici mai puteți avea genți festive sub formă de ambreiaj, dar este mai bine să stai pe spătarul unui scaun.

4 . Adevărul nu arată când celofanii obișnuiți servesc drept pungă. Cumpărați-vă acest lucru necesar.

5. Bărbații sunt obligați să țină în mâini o haină din aleasa lor și să o dea în vestiar.

6. Este amuzant chiar și atunci când spun că un halat de baie este haine de casă. Nu servește decât pentru ca după baie să nu iasă dezbrăcată, ci pune-o pe ea. Dar forma de acasă este sport sau pantaloni și o bluză.

7. Copiii învață de la adulți. Dacă îi acuzați că nu vă bat, atunci este vina ta! Faceți același lucru cu ei și vor lua un exemplu de la dvs.

8. Este complet lipsit de etică atunci când, după o plimbare, oamenii nu își scot capul, ca să nu mai vorbim de mătuțe.

9. Conform standardelor vestimentare, purtarea a mai mult de treisprezece bijuterii este un roșcat. Cum pot pune un inel pe mănuși? Amintiți-vă, cele câteva decorațiuni, cu atât va fi mai frumos.

10. Nu vă faceți griji dacă sunteți în companie și nu știți cine ar trebui să plătească factura. Dacă vi s-a spus că invită undeva, atunci ar trebui să plătească, iar dacă dumneavoastră și compania ați decis să plecați undeva, atunci toată lumea plătește singur!

11. Știați că prima persoană care a intrat în lift este o persoană de sex masculin! Și la ieșire, cel care este mai aproape de ușile liftului.

12 . În mașină, o femeie ar trebui să stea în spatele șoferului. Iar la plecarea ei, un bărbat este obligat să o ajute dându-i mâna.

13. În public, nu este plăcut să spui că faci o dietă și refuzi mâncarea oferită.

14. Un străin ar trebui să fie contactat de TU. Este foarte greu să auziți cum se îndreaptă adulții către TINE.

15. Pur și simplu să bârfești despre rude nu este permis!

16. Venind la cinema, când treci la locul tău, trebuie să mergi față în față cu oamenii.

TOP