Connect with us

Social

5 invenții uitate ale lui Tesla care au amenințat cu adevărat elita mondială

5 invenții uitate ale lui Tesla care au amenințat cu adevărat elita mondială Poate de aceea viața lui a fost atât de ciudată?
Tot ceea ce există acum în lumea noastră reală a fost cândva o mare invenție. Chiar și un simplu bec. Dar de ce încă nu trăim în acea lume uimitoare, fantastică, pe care fantasiștii o visaseră în urmă cu câteva decenii?

De acord, prezentul nostru este departe de a fi la fel de magic cum ar trebui să fie, dacă credeți literalmente toți futurologii din trecut. De ce da, nu m-am gândit?

Există o teorie populară în anumite cercuri conform căreia oamenii din vârful piramidei sociale actuale împiedică în mod intenționat progresul și distrug tehnologiile revoluționare care ar putea fi un miracol pentru întreaga lume, dar amenințând astfel afacerile lor tradiționale.

În acest context, geniul inginer al lui Nikola Tesla este cel mai adesea amintit, scrie AnonHQ. Un inventator de excepție ar putea avansa progresul tehnologic al civilizației noastre cu sute de ani înainte, dar toate cele mai ambițioase proiecte ale sale s-au pierdut.

Aceasta este ceea ce Tesla ar putea veni cu adevărat, deși este în general acceptat că acestea sunt doar „fantezii”.

Raza mortii.

Nikola Tesla a susținut că în anii 1930 a inventat „ raza morții ”, pe care a numit-o Tele Force.

Dispozitivul poate genera un fascicul intens de energie și îl poate direcționa către punctul dorit:

„Putem folosi această tehnologie pentru a distruge avioanele de război inamice, armate străine întregi sau orice altceva ai dori să distrugi”, a scris Tesla.

Dar „Razul morții” nu a fost niciodată construit. Poate că Tesla însuși a distrus toate documentele și proiectele asociate cu el când a realizat că ar fi prea ușor pentru fiecare țară să se distrugă reciproc cu astfel de arme .

Invenția lui Tesla ar putea „ distruge totul pe o rază de 322 de kilometri … Va face orice țară, mare sau mică, impregnabilă pentru armate, aeronave și alte mijloace de atac ”.

Tesla a spus că au încercat să-i fure această invenție de mai multe ori. Persoanele neidentificate care trec prin documentele sale au izbucnit în biroul său. Dar savantul a ascuns totul atât de amănunțit încât nu au putut găsi ceva grav.

Oscilator Tesla.

În 1898, Tesla a susținut că a construit și a desfășurat un mic dispozitiv oscilant care aproape a aruncat în aer întreaga clădire în care se afla biroul său și tot ce se afla în jurul său.

Cu alte cuvinte, dispozitivul ar putea simula cutremure. Dându-și seama de potențialul distructiv al invenției sale, Tesla a distrus oscilatorul cu un ciocan și i-a instruit angajaților să rămână tăcuți despre cauza cutremurului, dacă cineva ar fi întrebat despre asta.

Unii savanți consideră că guvernul american continuă să utilizeze cercetarea Tesla la instalația HAARP din Alaska.

Electricitate gratuită pentru toată lumea.

Cu ajutorul finanțelor JP Morgan, Tesla a proiectat și construit în 1901-1902 Turnul Vordencliffe , o gigantică stație de transmitere a undelor wireless din New York.

Morgan a crezut că Turnul Vordencliffe poate oferi conectivitate wireless în întreaga lume. Dar Tesla avea alte planuri. El a vrut să transmită electricitate gratuit și să ofere lumii comunicații radio gratuite.

Tesla avea să-l folosească pentru a trimite mesaje, telefonie și imagini facsimile chiar și peste Oceanul Atlantic în Anglia și la navele din marea liberă. Acestea. El a susținut că deține toate tehnologiile care, în realitate, au apărut doar zeci de ani mai târziu.

Și totuși, acest turn a trebuit cumva să conducă electricitate. Ei spun că dacă proiectul ar funcționa, oricine ar putea obține energie electrică doar prin lipirea unei ancore în pământ .

Din păcate, energia electrică gratuită nu este profitabilă.

Niciunul dintre industriașii și finanțatorii, inclusiv patronii lui Tesla, nu a dorit schimbări revoluționare în industria energetică. Modificări care amenință însăși existența afacerii lor.

Imaginați-vă cum ar fi lumea dacă societatea nu ar avea nevoie de petrol și cărbune? „ Puternicul lumii se poate ” să controleze totul?

JP Morgan a refuzat să finanțeze schimbarea. Proiectul a fost abandonat în 1906 și nu a funcționat niciodată.

Tesla Flying Saucer.

În 1911, Nikola Tesla a declarat pentru The New York Herald că lucra la un ” avion antigravitativ : ”

„Aeronava mea nu va avea nici aripi, nici elice. Văzând-o la sol, nu vei ghici niciodată că este o aeronavă. Cu toate acestea, el va putea zbura în orice direcție cu siguranță completă, la o viteză mai mare decât oricare alta, indiferent de condițiile meteorologice și fără a fi atentă la „găurile din aer”. El va putea rămâne absolut nemișcat în aer mult timp, chiar și cu un vânt puternic. Puterea sa de ridicare nu va depinde de o structură delicată asemănătoare cu păsările. Este vorba despre acțiunea mecanică corectă.

Farfuria zburătoare a Tesla a fost alimentată de energia gratuită a sistemului , în timp ce toate celelalte lucruri din lumea aviației și a industriei auto depindeau de petrol și produse petroliere.

Invenția sa a fost aceeași soartă ca și sistemul de transfer gratuit de energie.

Aeronave ultrarapide.

Tesla a promis că aeronavele electrice vor transporta pasageri de la New York la Londra în 3 ore, călătorind la o altitudine de aproximativ 13 kilometri deasupra solului.

El a sugerat, de asemenea, că aeronavele vor putea primi energie direct din atmosferă și că nu ar trebui să se oprească pentru a se alimenta. Navele aeriene fără pilot pot fi chiar utilizate pentru transportul pasagerilor într-o destinație preselectată.

Nu i s-a acordat credit pentru această invenție.

Au trecut mulți ani și astăzi avem drone care îndeplinesc misiuni de luptă, avioane supersonice care zboară cu viteze uimitoare și nave spațiale care pot zbura în jurul Pământului în atmosfera superioară.

Apropo, unii susținători ai teoriilor conspirației consideră că FBI-ul a furat toate lucrările, cercetările și invențiile lui Tesla după moartea sa. Au scos toate documentele din casa și biroul său.

Și ce crezi, Tesla putea face toate aceste lucruri o realitate?

TOP