Connect with us

Inedit

A pierdut 100 de kg fara sa tina vreun regim, urmand doar 7 reguli inventate chiar de el. Acum toata lumea vrea sa ii urmeze dieta de 7 reguli

A pierdut 100 de kg fara sa tina vreun regim, urmand doar 7 reguli inventate chiar de el. Acum toata lumea vrea sa ii urmeze dieta de 7 reguli

Nu s-a bazat orbește pe sfaturile nutriționiștilor, ci a recurs la utilizarea propriului cap.

Timp de 30 de luni, John Gabriel a aruncat 100 de kilograme fără diete. Pentru că, în primul rând, trebuie să puneți lucrurile în ordine nu în farfurie, ci în cap și în viață în general, crede el.

Redactorii au fost impresionați de abordarea lui John de problema pierderii în greutate. Nu s-a bazat orbește pe sfaturile nutriționiștilor, ci a recurs la utilizarea propriului cap. John, un broker de Wall Street, este obișnuit să sistematizeze orice informație care-i vine în minte. Iată cele 7 reguli ale sale pentru pierderea în greutate de succes (omitând toate nuanțele biochimice și hormonale pe care a trebuit să le studieze pentru a pierde jumătate din greutate):

Regula unu: am scuipat dietele și am început să mă ocup de nutrienți
S-a dovedit că în toată viața mea aveau acizi grași omega-3, proteine ​​de înaltă calitate, vitamine. Observați, nicio dietă nu vorbește despre acest lucru. Și aceasta este o mare greșeală. Mi-am schimbat dieta, astfel încât să obțin suficient de toate substanțele de care am nevoie.

Și știi ce? După aceea, pofta de dulciuri și chipsuri a dispărut de la sine! Pur și simplu nu au vrut și asta este totul. Aparent, în ei se găsea ceva în aceiași nutrienți care îmi lipseau anterior.

Regula a doua: mi-am vindecat intestinele
Nici nu vă puteți imagina cât de important este acest lucru – un intestin sănătos. Oamenii alimentează în mod regulat, deoarece intestinele lor nu pot extrage eficient substanțele necesare din alimente. Iar corpul se află într-o panică care stochează grăsime.

În plus, problemele digestive provoacă inflamații, care afectează fondul hormonal. Mâncați probiotice (kefir, iaurturi) și alimente cu enzimele digestive „corecte” mai des.

Regula a treia: modul de repaus revizuit
Este important să normalizați somnul. Mergi la culcare mai devreme și te trezești mai devreme. Orice probleme cu somnul te determină să crești în greutate. Motivul este în aceiași hormoni. Insomnia schimbă fondul hormonal, din cauza căruia se bazează constant pe dulci și grași. Acest lucru duce la un nivel ridicat de cortizol, ceea ce te face să mănânci fast-food pentru a depăși depresia, dar alimentele nesănătoase oferă doar „ușurare temporară, provocând doar producția de cortizol în viitor.

Nu mai vorbim de faptul că noaptea vrei doar să intri în frigider și să mănânci ceva pentru un vis viitor.

Regula a patra: „Rummaged” în cap
Și mai multe despre cortizol. Al doilea nume oficial este „hormonul stresului”. Dormiți rău – provocând o situație stresantă pentru organism. Și faptul că stresul îți afectează pofta de mâncare, probabil știi fără mine. Am început să meditez și să vizualizez în mintea mea în fiecare zi următoare (vizualizarea – o tehnică în științele estice, care vizează crearea imaginilor realității dorite în imaginație, funcționează la nivel conștient și subconștient – Ed.).

Am scăpat de stres și cu ea kilogramele.

Regula a cincea: Aflați despre detoxifiere
După câteva luni de studiu, am ajuns la secțiunea despre toxine. Și a aflat că organismul folosește celulele grase pentru a stoca toxinele în exces. Până la acea vreme, deja aruncasem 70 de kilograme, dar trebuia să scap de încă treizeci și în ele s-au acumulat toate toxinele mele. Așa că am intrat în detoxifiere.

El a început să „clătească” corpul cu o cantitate mare de lichide alcaline – aceasta este apă cu suc de lămâie, oțet de cidru de mere, sucuri verzi. A mâncat o mulțime de verzi, salate, răsaduri, fibre.

Ultimii 30 kg am pierdut mult mai repede decât primii 30 kg. Deși, s-ar părea, ar trebui să fie invers. Toți pierderile în greutate știu cât de ușor este să începi să slăbești și cât de greu sunt date ultimele kilograme.

Regula șase: a încetat să vă faceți griji pentru bani
Voi spune acum un lucru ciudat. Dar este așa. Cu cât depindeți mai puțin de bani, cu atât sunteți mai fericiți și mai subțiri. M-am mutat într-o casă mai ieftină, am început să cheltuiesc mai puțin pentru tot felul de lucruri și gadgeturi, chiar am început să cultiv niște legume. Și a început să se îngrijoreze mai puțin de bani.

Și când eram nervos, știam că pot să mă plimb prin casă din cealaltă parte și să mănânc o roșie, pe care eu însumi o crescusem. Acest lucru este mai bun decât stricarea stresului cu o bară de ciocolată.

Doar stăpânește șapte
Pentru a vă rezolva problema cu greutatea, trebuie să vă recunoașteți o dată pentru totdeauna: nu sunteți așa din cauza genelor și nu din cauza „oaselor grele”, sunteți așa pentru că sunteți leneși. Pentru a face față problemelor tale cu greutatea, va trebui să înveți să nu-ți fie frică de această lume. Practicile de meditație și vizualizare m-au ajutat. Așa că am reușit să scap de psiho-traumele care mă urmăresc.

Aproximativ 65–70% dintre cunoscuții mei au o greutate solidă suferă tocmai de „obezitatea emoțională”. Mulți oameni trăiesc atât de inconfortabil în lumea din jurul lor încât se simt în mod inconștient mai sigur cu bila lor grasă „protectoare”. Pare, desigur, destul de ciudat, dar este adevărat.

TOP