Connect with us

Stiri

Andra și-a luat fanii prin surprindere. Cu decolteul la vedere, le-a arătat ce face cât Măruță nu e prin preajmă

V-ați întrebat ce face Andra în timpul liber, când Măruță nu este acasă? Ei bine, vedeta ascultă muzică și face sport, căci nu cu multă vreme în urmă mărturisea că a laut câteva kilograme în perioada pandemiei. Cu decolteul la vedere, cântăreața și-a luat prin surprindere fanii.

Andra face sport cu decolteul la vedere


Soția lui Cătălin Măruță vrea să se păstreze într-o formă de zile mari, așa că vedeta nu ratează nicio ocazie pentru a face puțină mișcare. Cu muzica în surdină și cu zâmbetul pe buze s-a prezentat Andra în fața fanilor, care au rămas impresionați de decolteul cu care s-a afișat artista. E drept că rare sunt ocaziile când o vedem așa!

„Muzică, bună dispoziție și sport! Acasă!“, a spus Andra pe filmarea postată pe Facebook.

Vedeta spune o ajută metabolsimul și că se îngrașă greu, iar când vine vorba de slăbit o face cu ușurință.

„Pe mine metabolistul mă sprijină dintotdeauna. Mă îngraș greu și atunci când pun câteva kilograme, reușesc să scap repede de ele, print-un regim care cere mai degrabă un pic de bunăvoință, decât eforturi chinuitoare. Repet, doar am supravegheat puțin meniul și stilul de viață, nimic altceva. Cât despre dietă, nu intră în principiile mele, adică nu țin un regim draconic ci doar mă supraveghez și am grijă din când în când cu ce mănânc“, a precizat Andra.

Cu câți bărbați s-a iubit Andra, înainte de Măruță


Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai frumoase și mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc, oferind senzația că sunt împreună de când lumea și pământul, însă, în realitate, nu este chiar așa. Cântăreața a simțit primii fluturi în stomac la vârsta de 17 ani, alături de un bărbat cu care încă ține legătura.

Este vorba despre Fabio Niță, pe care Andra l-a cunoscut în adolescență, când artista s-a mutat în București pentru a se axa pe carieră. Deși a fost o iubire de copii, cei doi au rămas prieteni până în prezent.

În cadrul sezonului 10 de la „Românii au Talent“, actuala soție a lui Cătălin Măruță a fost luată la întrebări de Florin Călinescu.

„Câți bărbați ai avut de-a lungul timpului și dacă sunt cunoscuți?“, a întrebat-o juratul pe Andra.

Spre deliciul publicului, răspunsul artistei nu a întârziat să apară.

„Mai mulți n-au putut să treacă de tata. El ținea preselecțiile cu băieții. (…) Am fost un copil cuminte, două relații am avut la viața mea. Cu tot cu Măruță“, a declarat Andra.

Andra și Fabio s-au despărțit în septembrie 2005, cu doar câteva zile înainte ca vedeta să participe la „Cerbul de Aur“. Iubindu-l foarte mult pe acesta și făcând tot posibilul pentru a rămâne împreună, Andra a fost foarte afectată de ruptura dintre ei. Pare-se că pur si simplu nu a fost să fie.

TOP