Connect with us

Stiri

Andrei Ștefănescu, confirmat cu coronavirus: ”Mi-am pupat băiețelul care dormea și am fugit la spital!”

Solistul trupei ”Alb Negru”, Andrei Ștefănescu ( 42 de ani), diagnosticat joi dimineață cu coronavirus, se află internat la Institutul Național de Boli Infecțioase ”Prof. Dr. Matei Balș”, din Capitală.

Andrei Ștefănescu a acordat un scurt interviu pentru Antena Stars, post tv unde solistul prezintă o emisiune de divertisment. ”Institutul Matei Balș este o fortăreață acum. Aici, în aripa în care mă aflu, sunt numeroase cazuri foarte grave, nu e de glumit cu acest virus. Nu putem primi pachete, cu greu mi s-a permis să îmi ajungă unul, de acasă”.

Cântărețul și-a amintit cu lacrimi în ochi de despărțirea de familie. ”Joi dimineață mi s-a confirmat telefonic că sunt bolnav de coronavirus. Trebuia să ajung urgent la spital. Am trezit-o pe soția mea, Antonia, mi-am pupat băiețelul care dormea, a fost o despărțire foarte grea de familie, în jumătate de oră am și ieșit pe ușă, nici nu știu ce am pus în bagaj”.

Andrei Ștefănescu este asimptomatic
Andrei Ștefănescu e mulțumit că boala nu îi dă bătăi de cap. ”Sunt asimptomatic, stau aici până ies două rezultate consecutiv negative, nu știu când voi fi externat. Iau niște medicamente, la opt ore, mă simt bine, stau cu un domn în cameră, împărțim experiențele și ne uităm la televizor. Le mulțumesc celor care mi-au scris și mi-au urat sănătate!”.

TOP