Connect with us

Utile/Diverse

Bărbații adoră femeile pentru aceste 10 lucruri minunate

Ce îi poate provoca bărbatului dorința de a adora o femeie? Nu, nu frumusețea exterioară. Există și alte lucruri cărora bărbații le acordă atenție și care îi determină să caute o nouă întâlnire cu ea.

Bărbații adoră femeile puternice

Femeia care nu se teme să fie ea însăși, care are succes și este mândră de realizările ei, atrage ca un magnet. Este adevărat, mulți bărbați se tem de astfel de persoane. Dar aceasta este problema lor: lasă-i să te adore din depărtare.

Bărbații adoră femeile care au propria opinie

Fiind de acord la infinit cu bărbatul și cu ceilalți din jurul tău, poți crea impresia unei persoane plictisitoare, fără principii și înțelegere a vieții.

Bărbații adoră femeile care i-au refuzat

Bărbații nu-și amintesc de toate femeile care le-au spus ”da”. În schimb, nu uită de cele care le-au spus ”nu”. Bărbații tind să-și dorească ceea ce nu poate fi atins. În plus, nimic nu excită natura masculină mai mult decât o provocare ușoară și o lovitură mică asupra stimei de sine.

Bărbații adoră femeile pe care se tem să le piardă

Cu cât este mai sigur că nu vei pleca de lângă el, cu atât mai puțin ar trebui să te bazezi pe adorația lui. Dar iată „frumusețea evazivă” emoționează și intrigă. Este s*xy. Dar nu exagera, evadând.

Bărbații adoră femeile unice

Nu este nimic mai rău decât să fii ca toate celelalte. Bărbații nu caută un „model standard”. Ei visează ca partenera lor de viață să fie specială, să iasă în evidență din mulțime. Și nu este vorba despre culoarea părului, ci despre personalitate.

Bărbații adoră femeile spontane

Nu nebune, ci spontane. Adică ființele vesele, optimiste, care sunt deschise la aventuri. Astfel de femei au întotdeauna o viață neobișnuită, lipsită de plictiseală. Iar bărbații, sunt fericiți să facă parte din ea.

Bărbații adoră femeile cu care pot comunica ușor.

Nu este nimic mai atractiv decât o femeie care luminează cu energia sa și răspândește pozitivism peste tot. Și dacă este capabilă să glumească și să susțină subiectul conversației, oricine va fi la picioarele ei.

Bărbații adoră femeile înțelepte

Este dovedit: psihicul feminin este de 9 ori mai puternic și mai flexibil decât cel masculin. Este un păcat să nu profiți de acest lucru, așa că fiecare femeie înțeleaptă are un arsenal de trucuri care îi ușurează viața – atât ei, cât și partenerului.

Bărbații adoră femeile care își cunosc valoarea

Există o vorbă înțeleaptă: „Nu trebuie să mă iubești, dar trebuie să mă respecți”. Ceea ce înseamnă că femeia nu va permite nimănui să o trateze urât. Ea îi respectă pe ceilalți și cere aceeași atitudine în schimb. Acest lucru este foarte captivant.

Bărbații adoră femeile care trec cu demnitate peste despărțire.

El a spus că s-a terminat, iar ea a izbucnit în lacrimi. Ai dreptul la lacrimi, dar oricum pare patetic. Altceva e atunci când ai zâmbit, ai ridicat din umeri și ai spus: „Ok, este în regulă”. Aceasta este o reacție pe care bărbatul nu o așteaptă și o demonstrație a puterii (chiar dacă noaptea vei vărsa o lacrimă). Acest lucru provoacă admirație și chiar dorința de a păstra o astfel de femeie.

Bărbații adoră femeile selective

Cu cât alegi mai atent oamenii cu care te înconjuri, cu atât bărbatul va tinde în cercul aleșilor.

Bărbații adoră femeile pe care și le doresc prietenii lor.

Bărbații sunt precum păunii: le place să-și „desfacă trena”: „Toți și-au dorit-o, dar am obținut-o eu!” Cu alte cuvinte: cu cât vei fi mai admirată de prieteni săi, cu atât vei fi mai atractivă pentru el. Dar nu încerca să flirtezi cu ei.

TOP