Connect with us

Stiri

Becali explică de ce nu l-a cununat a treia oară pe Borcea: Prima nevastă este dar, a doua este milă, dar a treia se zice că este blestem

Omul de afaceri Gigi Becali a explicat de ce a refuzat sa-l cunune pe Cristi Borcea pentru a treia oara, cand s-a casatorit cu Valentina Pelinel. Patronul FCSB este nasul lui Borcea din primele doua casatorii, respectiv cele cu Mihaela Borcea si cu manechinul Alina Vidican.

Latifundiarul din Pipera a spus ca si la cea de a treia casatorie, fostul actionar de la Dinamo i-a cerut tot lui sa-i fie parinte spiritual, insa s-a vazut obligat sa-l refuze. “El mai voia sa-l mai nasesc, dar eu nu ma joc, eu cand l-am cununat pe Cristi, ca-l iubesc, i-am spus asa: Bai, fii atent, o lasi pe Mihaela, te casatoresti cu Alina. Dar eu nu sunt omul sa cunun la misto si la vrajeala. Te cunun ca parinte spiritual si, pentru mine, tu esti finul si ea e fina, Alina”, a spus Gigi Becali, la Antena 3.

Intrebat daca mai tine legatura cu Alina Vidican, omul de afaceri a negat. “Cu Alina nu am mai tinut legatura. Ea nu a mai sunat. Nu vreau sa intru in discutii. Pentru mine, Alina Vidican este fina mea”, sustine Becali.

Becali: Daca o iubesti nu o lasi niciodata

Apoi, dupa ce s-a despartit si de cea de-a doua sotie, Cristi Borcea s-a casatorit cu manechinul Valentina Pelinel. Si de aceasta data, a apelat la Becali, pentru a-i fi nas.

“Cand a lasat-o pe Alina, i-am zis ca nu vreau sa o supar pe Pelinel, dar, copii, luati-va nasi. Pentru mine, Alina e fina si copiii cu Alina care au fost botezati de mine, ca nu ne jucam de-a nasitul. (…) Dragostea e altceva, daca o iubesti nu o lasi niciodata, o tii toata viata”, explica Gigi Becali.

“Eu i-am zis (lui Borcea – n.red.) ca atunci cand ii critic pe oamenii care-si lasa nevestele, nu fac aluzie la el. Prima nevasta este dar, a doua este mila, te lasa Dumnezeu, ca tu esti vagabond, sa o lasi pe prima, sa o iei pe a doua, din mila petru tine te iarta, dar a treia se zice ca este blestemul”, comenteaza Gigi Becali.

TOP