Connect with us

Utile/Diverse

Bunica mi-a povestit cum să curăt prosoapele de bucătărie pentru ca acestea sa fie perfect curate cu doar 4 trucuri simple

Bunica mi-a povestit cum să curăt prosoapele de bucătărie pentru ca acestea sa fie perfect curate cu doar 4 trucuri simple. Impărtășim rețeta.

Multe gospodine visează prosoape perfect curate, dar nu știu cum să obțina acest lucru. Vă vom spune un singur secret. Dar în acest fel se curăță doar prosoape din țesături naturale, nu numai bucătărie.

Cu această metodă simplă, puteți elimina cu ușurință orice pete: din grăsime, cafea, vin sau fructe roșii. În acest caz, nu trebuie să depuneți mult efort.

Ștergătoarele de orice marcă nu pot face față poluării complexe, în ciuda reclamelor promițătoare. Pentru a face prosoape curate, bunicile noastre le-au fiert constant, dar acest lucru nu a dat un rezultat bun.

Este timpul să descoperim calea noastră fiabilă, care vă va readuce șervețele la puritatea lor anterioară și va elimina petele.

Asadar, haideti sa începem:

1. Înmuiați un prosop murdar în apă.

2. Îl frecăm bine cu săpunul de rufe.

3. Puneți o pungă, legați-o și puneți-o în cuptorul cu microunde.

4. După 2 minute îl obținem.

Pentru a evita arsurile, purtați mănuși sau folosiți mănuși. Clătiți bine prosopul după aceea.

Rezultatul vă va mulțumi clar – toate petele, chiar și cele vechi, vor dispărea pentru totdeauna, iar materialul va străluci de prospețime și puritate.

TOP