Connect with us

Stiri

Care este starea de sanatate a lui Catalin Botezatu, dupa ce a fost operat de cancer: “Traiesc o viata…”

Cătălin Botezatu s-a confruntat cu mari probleme de sănătate în ultima perioadă, motiv pentru care celebrul designer are câteva restricții de care trebuie să țină cont.

După ce a fost operat de cancer și i-au fost montate nici mai mult, nici mai puțin de 5 stenturi la inimă, Cătălin Botezatu a vorbit deschis despre starea sa de sănătate. Celebrul designer susține că se simte bine și duce o viață relativ normală, cu excepția faptului că nu poate face activitate fizică.

„Nu, nu am restricții, nici măcar din punct de vedere alimentar. Mănânc fără să fac excese, dar nu am restricții. Trăiesc o viață normală, mai puțin cea legată de sport; nu pot depune efort fizic, prin urmare nu pot face sport”, a spus Cătălin Botezatu pentru Click!.

Cum s-a descurcat Cătălin Botezatu, în perioada pandemiei

Pentru că s-a confruntat cu probleme de sănătate serioase, Cătălin Botezatu a trebuit să aibă foarte multă grijă de el, în perioada pandemiei. Pentru sursa citată, designerul a mărturisit că a fost mai responsabil și deși s-a confruntat cu stări de anxietate, a reușit să depășească aceste momente grele.

TOP