Connect with us

Stiri

Căţel filmat în timp ce așteaptă cuminte să fie salvat de catre doi poliţiști din Maramureş (VIDEO)

Publicat

pe

Doi polițiști din Maramureș, aflați în patrulare, au observat pe marginea drumului un câine legat cu o sfoară de gât și de un picior, care abia mergea. Alin și George, cei doi polițiști, s-au oprit să ajute cățelul, care a și fost luat acasă de unul dintre ei.

„Alin și George, polițiști din Maramureș, se aflau în patrulă când au observat pe marginea drumului un câine care mergea cu greutate. S-au oprit să vadă ce se întâmplă cu el și-au observat cu stupoare că fusese legat cu o sfoară, de gât și de un picior, iar acum de-abia dacă se mai putea mișca.
N-au stat pe gânduri nicio secundă, s-au apropiat de cățel și, cu ce-au avut la îndemână, au reușit să-i scoată sfoara. Privirea bietului animal eliberat transmite mai mult decât o mie de cuvinte, iar dialogul dintre cei doi camarazi este unul în care ne-am recunoaște fiecare dintre noi. Am simțit și noi, deopotrivă, revolta față de cruzimea cu care a fost tratat acest cățel, dar și dorința de a face bine, de a-l salva. Alin a luat cățelul acasă, l-a hrănit și l-a îngrijit, dând astfel o șansă unui animal ce poate și-ar fi găsit curând sfârșitul. Pentru noi, însă, el a făcut mai mult decât atât: a făcut un gest de noblețe sufletească, de care numai oamenii cu suflet mare sunt capabili. Mulțumim celor doi polițiști pentru gestul lor și pentru această dovadă de minunată normalitate!”, scrie pe pagina de Facebook a instituției.

sursa: observator.tv

4 Comments

4 Comments

 1. Negrea

  11 aprilie 2020 at 18:53

  Respect enorm!!!! Nu am cuvinte!!! Dumnezeu îi a ajuta asemeni cînd vor avea nevoie! Ma-nclin cu respect

 2. Lautaru Gabriela

  12 aprilie 2020 at 14:11

  Bravoooo! Sa va dea Dumnezeu tot binele din lume! Rar oameni minunati ca voi! Va iubesc. ….

 3. monikalascu2@gmail.com

  12 aprilie 2020 at 16:30

  Felicitari si respect pentru acesti oameni.Pacat ca nu sunt toți ca ei,iar și mai mare păcat că cel care a facut aceasta cruzime scapa nevătămat. Ar merita aceeași tratament ca sa simta cum e.

 4. Mariana Câmpean

  12 aprilie 2020 at 18:34

  Alin și George sunt doi oameni MINUNAȚI Vă mulțumesc din suflet pentru gestul nobil pe care l-ati făcut! Tare mult mi-aș dori ca cei care maltrateaza sau chiar iau viața animălutelor fără stăpân să fie pedepsiți exemplar. Încă o dată vă mulțumesc. Poate veți fi un exemplu și pentru restul polițiștilor și nu numai.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

TOP

Copyright © StirileOnline.ro