Connect with us

Stiri

Ce note au obținut vedetele din România la examenul de Bacalaureat

Sore, Alina Eremia, Dan Negru, Bianca Drăgușanu sau Andra sunt doar câteva dintre celebrele nume de la noi care au trecut cu brio examenul, chiar dacă la momentul respectiv, au fost cu siguranță emoționați, așa cum li se poate întâmpla tuturor tinerilor.

Mulți dintre artiștii români aveau deja o carieră în muzică la momentul la care au susținut examenul, așa că drumul lor profesional nu urma să depindă de rezultatele obținute la probele scrise. Chiar și așa, solista Andra se poate mâdri cu o medie mare la Bacalaureat și nu este singura.

Ce note au obținut vedetele din România la Bacalaureat

Iată mai jos, potrivit Adevărul, ce note au obținut vedetele autohtone la examenul de maturitate atunci când l-au susținut:

Alexandra Stan a susținut examenul de Bacalaureat în 2008, pe vremea când încă nu cuoscuse celebritatea de astăzi. Cântăreața a obținut atunci media 9,13.

Pentru Andra emoțiile Bac-ului au trecut demult. Artista a trecut examenul în 2005, cu media 9,07.

Adela Popescu s-a clasat pe locul al doilea pe liceu, având media finală la bac de 9,28. La acea vreme însă vedeta lucra la producția „Numai Iubirea”, unde interpreta rolul Alinei. Acesta ar fi fost și motivul pentru care Adela era să nu ajungă la examenul de Bacalaureat. „Era să nu ajung la examenul de Bacalaureat pentru că aveam filmări. Când m-au întrebat care erau zilele de examen, mi-a fost ruşine că trebuia să lipsesc de la filmări, aşa că am spus că doar două zile sunt examinată. Astfel că în ziua examenului am fost dimineaţa la Studiourile Buftea, la filmări, şi am ajuns pe muchie şi la examen“, a declarat ea în trecut la ProTV, potrivit sursei citate anterior.

Marius Moga a susținut Bacalaureatul la Alba Iulia, orașul său natal și a trecut cu media 9,30.

Giulia Anghelescu a dezvăluit într-un interviu din trecut cât de mult a învățat pentru examenul de bac, dar și care a fost cea mai mare notă. „Am învăţat pentru BAC foarte mult. Ştiu că în perioada aceea nu am cântat deloc, doar pentru a avea timp să învăţ. Cea mai mare notă am luat-o la Limba şi Literatura Română, 9,60“.

Dan Negru povestea că a dat Bacalaureatul la vremea la care admiterea la facultatea nu era o probă foarte ușoră. La momentul respectiv, cel mai longeviv prezentator al Revelioanelor a obținut media 9.20.

Anda Adam a obținut și ea o notă mare la examenul de Bacalaureat. Media cântăreței a fost de 9.66.

Bianca Drăgușanu a dezvăluit în trecut, pe contul personal de Facebook, ce note a obținut la bac. Media finală a fostei asistente TV a fost de 8.95.

Potrivit Viva, la examenul de Bacalaureat alte vedete celebre din România au obținut următoarele note:

Mihai Trăistariu a dat examenul de Bacalaureat la Piatra Neamț și a obținut media 9.88.

Simona Gherghe a postat în trecut pe blogul personal ce note a obținut la examenul de Bacalureat. Vedeta de la Antena 1 a obținut media 8.46.

Andrea Mantea a susținut examenul de Bacalaureat în București, în anul 2005. Media finală pe care ar fi obținut-o vedeta a fost 7.40.

Gabriela Cristea a obținut media 8.85, iar artista Ami a luat bacul cu 9.30. Sore a avut media 9.16, iar Inna 8.85.

TOP