Connect with us

Stiri

Dezastru la Cascada Bigăr. Uite cum arată acum cea mai frumoasă cascadă din lume

Una dintre cele mai frumoase cascade din lume și-a schimbat înfățișarea. Turiștii au rămas surprinși când au mers acum la Cascada Bigăr, deoarece se așteptau să găsească imaginile din fotografiile de pe internet. Au fost dezamăgiți de ce au găsit, după cum se vede în imaginile care s-au viralizat pe Facebook.

Cascada Bigăr este de nerecunoscut, din cauza inundațiilor
Cascada Bigăr arăta ca în povești, dar din cauza ploilor din ultimele zile, aceasta și-a schimbat cu totul înfățișarea. Aceasta se găsește în județul Caraş Severin.

Farmecul acesteia a dispărut din cauza torentelor de apă, care au invadat casacada de poveste. Apele curg acum cu viteză, iar debitul este unul foarte mare.

Cascada Bigăr a devenit foarte cunoscută în anul 2013, după ce a apărut într-un top al celor mai frumoase cascade din lume

Cascada Bigăr a devenit cunoscută la nivel mondial în anul 2013, după ce site-ul american „The World Geography” a clasat-o pe primul loc în topul celor mai frumoase cascade din lume. Imaginea pe care o creează perdelele de apă ce se revarsă peste stâncile acoperite de muşchi este de-a dreptul fermecătoare.

TOP