Connect with us

Stiri

Dezvăluirea dureroasă făcută de Jojo, după ce fanii au întrebat-o dacă are operații estetice. “Am avut un edem cerebral”

Jojo a publicat astăzi o imagine, alături de care a scris un mesaj, în care le povestește tuturor despre unul dintre cele mai dureroase momente din viața ei. Reacția vedetei vine după ce prietenii virtuali au întrebat-o dacă și-a făcut operații estetice. Episodul îngrozitor a avut loc în adolescență, însă actrița a evitat să vorbească despre acest lucru.

„Neața, dragilor! Mi-am făcut o fotografie în care se vede în mod clar partea mai proeminentă a maxilarului meu. Asta ca să nu mă mai întrebe nimeni dacă mi-am mărit maxilarul. Oricum, de ce ți-ai mări maxilarul? V-am mai povestit odată că în adolescență am ținut o cură de slăbire care m-a făcut să îmi pierd cunoștința când eram la liceu.”


Am leșinat, am căzut și m-am izbit puternic cu partea stângă a feței de ciment. Am avut un edem cerebral de toată frumusețea și am primit tratament 3 luni pentru asta, pentru că am făcut și o spasmofilie extremă (îmi tremurau și mâinile, și fața în același timp)”, povestește Jojo pe Instagram.

Un defect pe care nu îl poate corecta
Jojo a explicat că, din păcate, s-a ales cu un defect pe care nu îl mai poate corecta. “Am rămas cu o asimetrie a feței (mandibulă mai proeminentă pe partea stângă și un pomete modificat, mai umflat, pentru că a fost fisurat).

Nu îmi fac mereu fotografiile “pe partea mea bună”, pentru că m-am obișnuit cu asimetria asta în timp. Așadar, data viitoare când o să vi se pară că am folosit nu știu ce filtru (pe care le folosesc, dar nu pentru asta), gândiți-vă că niciun om normal la cap nu și-ar mări maxilarele.

M-am hotărât să postez fotografia asta pentru că aici lucrurile sunt extrem de evidente: un pomete e mai umflat, celălalt nu, iar maxilarul e mai pronunțat pe partea stângă. Așa că… vedeți voi? E o chestiune de unghi, poziție și așa mai departe. Nimeni nu este perfect.

Cu toții avem defecte mai mult sau mai puțin vizibile. Acesta este, din păcate, un defect pe care nu îl pot corecta. Când haterii ies la vânătoare de defecte, ei nu realizează de cele mai multe ori la ce fac referință de fapt.

Poate că vorbesc despre lucruri care pe ceilalți îi răscolesc enorm. Încercați să nu îi mai judecați pe ceilalți. Fiți blânzi unii cu alții pentru că frumusețea e de fiecare dată în ochii privitorului”.

TOP