Connect with us

Stiri

DRAMĂ. Eugenia Șerban, diagnosticată cu două forme de cancer. Actrița a apărut fără perucă la televizor

Actrița Eugenia Șerban a povestit, vineri, în direct la Pro Tv, drama pe care a traversat-o după ce a fost diagnosticată cu cancer.

Frumoasa actriță a fost invitată la „Vorbește Lumea”, unde a dezvăluit că a primit o grea lovitură, fiind diagnosticată cu două forme de cancer.

„Acum nu mă mai confrunt cu nimic. Acum urmez în continuare niște tratamente, dar, da, m-am confruntat cu cel mai de temut adversar al secolului 21, cancerul”, a declarat Eugenia Șerban.

Eugenia Șerban a aflat întâmplător că suferă de cancer
Un simplu control la medic, de acolo a început drama Eugeniei Șerban, care le recomandă acum tuturor femeilor să meargă la control, în fiecare an, deoarece vizita poate face diferența între viață și moarte.

Intervenția chirurgicală asupra Eugeniei Șerban a durat 13 ore, deoarece cancerele au fost eliminate în același timp.

„M-am dus la un simplu control, pe care sfătuiesc orice femeie să-l facă în fiecare an. La început nu se știa, s-a spus că ceva nu este în regulă, am început investigațiile și s-a demonstrat că am cancer. Am făcut și testul Papanicolau, dar eu aveam cancer un ginecologic. S-au făcut niște investigații și s-a demonstrat că este cancer. Profesorul Puia, doctorul meu, a ales să facă de urgență o mamografie și la sân, și aveam 2 tumori și la unul din sâni. Și m-am confruntat cu două cancere în aceeași perioadă, la fel de agresive.

Am avut o operație de 12 ore și jumătate. Am ales România în detrimentul Turciei și Vienei. Am dat de niște prieteni doctori la fel de nebuni ca și mine și au acceptat insistența mea de a accepta toate operațiile o dată. Și am avut o operație de 12 ore și jumătate cu un colectiv minunat de medici de la Spitalul Colentina, cărora le mulțumesc și datorită cărora eu sunt în viață în ziua de azi”, a spus actrița în emisiunea ”Vorbește lumea”.

Actrița a renunțat la perucă și a vorbit despre momentul dificil în care și-a pierdut părul. „Și pentru că m-am săturat de această perucă m-am hotărât să vorbesc. Asta sunt eu, am învățat să mă iubesc așa. Cel mai greu moment a fost când mi s-a spus: o să rămâneți fără păr. Este momentul psihologic pentru orice femeie și pentru orice bărbat”.

Eugenia Șerban, reacție după ce a aflat verdictul dur
„Atunci a fost un moment foarte greu și nu cred că există om care să nu asocieze cuvântul cancer cu moartea. Și atunci .. este foarte greu de acceptat”, a mai declarat celebra actriță.

TOP