Connect with us

Coronavirus

Emoţionant. Un cuplu căsătorit de peste 50 de ani a murit de coronavirus ţinându-se de mână

Publicat

pe

Un cuplu de bătrâni a murit de coronavirus la doar câteva minute distanta unul de altul, fiind găsiți tinandu-se de mana, spune pastorul lor.

Jerry Austin Williamson și soția sa, Frances Jewel Bond Williamson, ambii de 72 de ani, au murit mână-de-mână miercuri la doar șase minute distanță, a declarat, luni, pastorul bisericii baptiste North Long Beach, Rick Clark, luni, în timpul serviciului funerar al cuplului.

Cuplul care era căsătorit de mai bine de 50 de ani – mergea în mod regulat în croaziere, uneori până la 20 de călătorii pe an. Cei doi batrâni s-au întors de multe ori acasă cu diverse boli.

„Au fost foarte mult în croaziere”, a spus Clark. „Dacă nu mă înșel, se pare că de fiecare dată când plecau intr-o croazieră, se intorceau bolnavi.”

Astfel, atunci când rudele și prietenii au aflat că cuplul s-a îmbolnăvit după ultima lor călătorie, a fost relativ „normal”, a spus Clark.

Cuplul a fost confirmat pozitiv pentru COVID-19, iar câteva zile mai târziu aceştia aveau nevoie de un ventilator pentru a-i ajuta la respirat. Au rezistat timp de două zile la terapie intensivă, pat lângă pat, ulterior cei doi au cedat bolii, fiind găsiţi de către cadrele medicale tinându-se de mână.

Cei doi bătrâni aveau doi copii, opt nepoți și 12 strănepoți.

Apasă ca să comentezi

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

TOP

Copyright © StirileOnline.ro