Connect with us

Coronavirus

Emoţionant. Un cuplu căsătorit de peste 50 de ani a murit de coronavirus ţinându-se de mână

Un cuplu de bătrâni a murit de coronavirus la doar câteva minute distanta unul de altul, fiind găsiți tinandu-se de mana, spune pastorul lor.

Jerry Austin Williamson și soția sa, Frances Jewel Bond Williamson, ambii de 72 de ani, au murit mână-de-mână miercuri la doar șase minute distanță, a declarat, luni, pastorul bisericii baptiste North Long Beach, Rick Clark, luni, în timpul serviciului funerar al cuplului.

Cuplul care era căsătorit de mai bine de 50 de ani – mergea în mod regulat în croaziere, uneori până la 20 de călătorii pe an. Cei doi batrâni s-au întors de multe ori acasă cu diverse boli.

„Au fost foarte mult în croaziere”, a spus Clark. „Dacă nu mă înșel, se pare că de fiecare dată când plecau intr-o croazieră, se intorceau bolnavi.”

Astfel, atunci când rudele și prietenii au aflat că cuplul s-a îmbolnăvit după ultima lor călătorie, a fost relativ „normal”, a spus Clark.

Cuplul a fost confirmat pozitiv pentru COVID-19, iar câteva zile mai târziu aceştia aveau nevoie de un ventilator pentru a-i ajuta la respirat. Au rezistat timp de două zile la terapie intensivă, pat lângă pat, ulterior cei doi au cedat bolii, fiind găsiţi de către cadrele medicale tinându-se de mână.

Cei doi bătrâni aveau doi copii, opt nepoți și 12 strănepoți.

TOP