Connect with us

Utile/Diverse

Frunzele de hrean se întindeau cu sare. Frecarea frunzelor de hrean ajută cu dureri în spate și articulații

Acum este momentul să scapi de toată sarea acumulată în organism și poate duce la depozite dureroase cu sare.

Luați frunze mari proaspete de hrean – 2 buc. Înainte de a merge la culcare, scufundați-le pe ambele părți cu apă clocotită și puneți-le imediat pe spate, apucând gâtul, după ce ați uns aceste zone cu ulei vegetal. Se leagă cu o cârpă. Poate o ușoară senzație de arsură, dar nici o durere.

Dimineața, îndepărtați cu atenție frunzele – dacă există multă sare, acestea se prăbușesc. Vedeți în ce zonă multă sare. Efectuați câte proceduri este necesar – sarea nu trebuie să fie pe frunze.

Hreanul este singura plantă care poate atrage sare prin porii pielii.

Frecarea frunzelor de hrean ajută cu dureri în spate și articulații.

„Voi începe de la bun început. Am plecat în țară cu trenul. Mașina era deschisă, mi s-a părut că va sta mult timp. Dar de îndată ce am dat piciorul în jos, ușile s-au închis și am fost literalmente împinsă în trăsură. Băgați-vă pe toate patru, simți o durere în spate.

Am crezut că am coborât ușor. Dar … Până seara, durerea s-a intensificat. Sâmbătă dimineață, s-a strecurat din pat cu un pârâu. Abia am supraviețuit până luni – m-am dus imediat la chirurg. Medicul a stabilit prin atingere că nu există nicio fractură, dar a spus că va fi dureros pentru o lungă perioadă de timp. A prescris un unguent care nu a ajutat deloc.

Am decis să merg la un neurolog. El a confirmat diagnosticul chirurgului, i-a prescris injecții cu diclofenac și fizioterapie. Injecțiile au ameliorat durerea doar o perioadă, iar magnetul, dimpotrivă, a intensificat-o.

Văzând suferința mea, soțul surorii mai mici i-a adus o râșniță, ceea ce l-a ajutat să scape de durerile de spate. Am frecat-o doar de două ori – durerea a scăzut și după o săptămână am dispărut complet.

Acum, de îndată ce mă doare spatele (și există ceva de rănit din cauza: osteochondroză, scolioză, hernie intervertebrală) – folosesc măcinarea.

Iată rețeta ei. În mai, imediat ce apar tinere, frunze verzi de hrean, ridicați-le și puneți-le într-un borcan de sticlă. Turnați votcă sau alcool diluat. Puneți 2 zile într-un loc întunecat. Medicamentul este gata. Luați o grămadă de frunze umede și frecați-le cu un loc dureros. Această frecare poate fi folosită și pentru durerile articulare. ”

TOP