Connect with us

Retete culinare

Mancarica de cartofi cu umplutură care va încânta întreaga familie. Perfecta pentru o cină delicioasă și satisfăcătoare

Aproape fiecare femeie se gândește în fiecare zi pentru a găti un astfel de lucru care să mulțumească întreaga familie și, cel mai important, ar trebui să fie un fel de mâncare non-standard pe care nu gătește aproape întotdeauna, ci ceva foarte neobișnuit, rapid și gustos. Pare aproape nerealist, nu? Dar în realitate este real și vă vom demonstra acum.

Echipa noastră editorială a decis să vă împărtășească o cină foarte gustoasă, care este pregătită din produsele disponibile și cât mai repede posibil, pentru că seara vreau să nu stau la sobă câteva ore după muncă, ci să mă odihnesc. Prin urmare, mai degrabă salvează rețeta unei delicioase caserole de cartofi!

De ce ai nevoie?

Vită măcinată – 500 gr

Cartof (mediu) – 1 kg

Ceapa – 3 buc.

Ardei dulce – 2 buc.

Pasta de rosii – 3 linguri.

Unt – 100 gr

Brânză rusă – 100 gr

Brânză cremă – 2 linguri

Condiment
Verdeaţă

Clătiți, curățați cartofii și fierbeți în apă sărată până când este fraged. Apoi adăugați unt, cremă de brânză și amestecați până la neted, creați piure de pământ moderat. Apoi prăjiți ceapa și ardeiul (tocate fin) în uleiul de floarea soarelui, până când este moale, adăugați carnea tocată, condimentele și prăjiți-le la foc mediu până la fiert. Apoi, punem jumătate din piureul într-un pahar sau orice altă formă, nivelăm suprafața și punem carnea tocată pe ea, mai târziu acoperim carnea tocată cu masa rămasă a piureului. Gătim într-un cuptor preîncălzit la 180 de grade pentru aproximativ 40 de minute. (Pentru o crustă crocantă, este mai bine să preîncălziți cuptorul cât mai mult, de aceea îl setăm la 180-200 de grade) Apoi, opriți-l, trei brânză pe o caserolă și presărați cu ierburi, Voila! Poftă bună!

TOP