Connect with us

Stiri

Monica Tatoiu, la capătul puterilor: “Nu o să accept să mă bage în pușcărie”

Monica Tatoiu a fost blocată pe o insulă, mai multe luni, din cauza pandemiei de COVID-19. Abia a reușit să plece din Reunion, fiind foarte revoltată de întreaga situație. Afacerista este foc și pară că nu a putut să părăsească insula deși nu se confruntă cu cazuri de coronavirus.

“E atât de trist, e trist că nu pot să vin acasă de ziua mea, duminică, dar niciodată nu o să accept să mă bage cineva în pușcărie pe nedrept. De asta am plâns ieri, la propriu, m-au apucat toate pandaliile. Dar asta e, ce să facem? Biletul era ca să ajung acasă cu o linie Tarom, o cursă de linie. Mâine, la ora 12, pleacă Taromul din Paris. Deși, starea de alertă nu a fost votată de Parlament conform deciziei constituționale.

Deci toți oamenii care au investit și care au cumpărat bilete au pierdut banii pentru a nu știu câta oară. Problema fundamentală e următoarea: de ce nu pot să vin acasă? Pentru că în casa mea, de trei luni, trăiesc încă trei persoane, care în momentul în care eu vin acasă trebuie să-i dau afară, deși vin dintr-o țară, dintr-un teritoriu cum este Reunion, unde de o lună de zile sunt restaurante deschise, tot, nu sunt cazuri, nu au cazuri de infectare.

Eu nu beneficiez de dreptul de a sta și de-a ieși din casă, cum beneficiază cei care vin din Bulgaria, care este considerată țară verde și care are grad mic de infectare. (…) Problema este că nu pot să dau afară din casa mea niște oameni. Tatoiu este înnebunit, este un pachet de nervi, deci urlă de două zile. În loc să stau 14 zile în carantină acasă și să dau afară niște oameni din casa mea, atunci mă duc la Viena”, a povestit Monica Tatoiu, la Antena Stars.

TOP