Connect with us

Sanatate

Noile generații de copii nevaccinați vor fi cei mai sănătoși din lume? Pareri pro si contra

Noile generații de copii nevaccinați vor fi cei mai sănătoși din lume? Pareri pro si contra

Refuzul unui număr semnificativ de persoane de a-și vaccina copiii a contribuit deja la formarea populațiilor suficient de mari nevaccinate din lume, în milioane, și a ridicat o serie de întrebări importante, principala dintre acestea: de ce continuăm vaccinarea în masă?

Copiii nevaccinați sunt asigurați împotriva efectelor imunosupresoare periculoase, cancerigene, neurotoxice și gonadotoxice care ar putea provoca otrăvuri vaccinale în cazul în care intră în organism.

Potrivit celebrului medic german, Dr. Gerhard Buchwald, „motivul pentru care vaccinurile sunt impuse atât de activ societății este că vaccinurile NU protejează .

Prin urmare, în caz de focar sau epidemie, persoanele vaccinate au același risc de a contracta infecții ca și cele nevaccinate.

Adevărul poate fi păstrat secret dacă starea de vaccinare a oamenilor rămâne necunoscută și dacă toată lumea este vaccinată formal – acest lucru face imposibilă comparația cu persoanele nevaccinate.

Acesta este și motivul real pentru vaccinarea inexorabilă a cât mai multor copii. ”

“Nu am văzut autism în rândul oamenilor Amish”, spune dr. Frank Noonan, medic de familie din județul Lancaster, PA, care a tratat mii de oameni Amish într-un sfert de secol. “Puteți găsi multe lucruri în ele, dar nu veți găsi autism în ele. Suntem în centrul comunității Amish și o vedem la fel de clar ca oricine altcineva. ”

De asemenea, avem date despre 35 de mii de copii obținuți de-a lungul anilor, iar dintre aceștia nu există aproape niciun caz de autism în rândul copiilor nevaccinați.

Conform statisticilor, vaccinurile nu au prevenit niciodată bolile și acum nu au niciun merit în îmbunătățirea speranței de viață și a supraviețuirii bolilor .

În America de Nord, Europa și alte țări, a avut loc o reducere dramatică a infecțiilor care pot pune viața în pericol fără vaccinare.

Într-un studiu șocant recent, virologii de la Centrul Medical Erasmus din Olanda au arătat că vaccinările obișnuite ale vaccinurilor antigripale la copii afectează capacitatea sistemului imunitar de a lupta împotriva gripei .

Lucrarea a utilizat metode imunologice moderne de înaltă tehnologie; în timpul studiului, autorii au luat sânge de la 27 de copii sănătoși nevaccinați și de la 14 copii care au primit vaccinuri gripale sezoniere.

S-a constatat că cei nevaccinați au un răspuns imunitar mult mai puternic, oferind o protecție fiabilă împotriva unei game largi de tulpini de agenți patogeni ai gripei.

Acest studiu nu a fost în niciun caz realizat de oamenii de știință care sunt negativi în privința vaccinării. Dimpotrivă, aceasta a fost realizată de către autorii vaccinării, ghidați de considerente de carieră și cu scopul distribuirii vaccinurilor.

Cu toate acestea, autorul principal Rogier Bodewes a făcut o declarație plină de suspiciune în care a recunoscut că vaccinurile antigripale „au defecte potențiale, au fost anterior subestimate și care sunt, de asemenea, subiectul discuției”.

Starea de sănătate a copiilor nevaccinați (date pentru 08.2011):

Rezultatele arată că copiii nevaccinați suferă mult mai puțin de boli comune .

Astm, febră de fân și neurodermatită …

Un studiu german pe 17.461 de copii și adolescenți vaccinați între 0 și 17 ani (KIGGS) a arătat că 4,7% dintre ei suferă de astm, 10,7% din febra fânului și 13,2% din neurodermatită.

Aceste cifre diferă în diferite țări: dacă prevalența astmului bronșic în rândul copiilor din SUA este de 6%, atunci în Australia este de 14-16% (date din Australia Health 2004, AIHW).

Prevalența astmului în rândul copiilor nevaccinați în studiul nostru este de 0,2%, febra fânului 1,5% și neurodermatita 2%.

Conform studiului KIGGS, peste 40% dintre copiii cu vârsta cuprinsă între 3 și 17 ani sunt sensibilizați cu cel puțin un alergen (20 de alergeni au fost testați), iar 22,9% au avut boli alergice.

În studiul nostru, mai puțin de 10% din părinții copiilor nevaccinați au declarat că copiii lor sunt alergici.

Există, de asemenea, cazuri izolate de autism la copiii nevaccinați. Cu toate acestea, în mai mult de 80%, aceasta este o formă de autism ștersă, ușoară, în care copiii rămân activi în mod legal.

Printre participanții la sondaj au existat doar 4 cazuri de autism sever. Mai mult, dintre acești copii, o analiză a relevat un nivel foarte ridicat de metale toxice (mercur, aluminiu, arsen) în sânge, iar în celălalt caz, mama a arătat un nivel foarte ridicat de mercur.

KIGGS a arătat că 12,8% dintre copiii din Germania aveau herpes, iar 11% suferă de otită medie.

Dacă comparați acest lucru cu copiii nevaccinați, puteți vedea că herpesul dintre copiii nevaccinați este extrem de rar (mai puțin de 0,5%).

La copiii mici cu vârsta sub 3 ani, negi sunt foarte rare.

După 3 ani, prevalența crește.

La vârsta de 4 până la 6 ani, 5-10% dintre copii au negi, iar în grupa de vârstă între 16-18 ani – 15-20%.

În același timp, printre copiii nevaccinați, doar 3% suferă de negi.

„Am observat că copiii mei nevaccinați sunt mai sănătoși, mai durabili și mai de încredere decât colegii lor care au fost vaccinați.

Alergiile, astmul, starea de rău generală, distragerea atenției și deficitul de atenție, precum și alte tulburări de comportament sunt în mod clar mai frecvente la pacienții tineri care au fost vaccinați.

Pe de altă parte, pacienții mei nevaccinați nu suferă de boli infecțioase cu o frecvență sau o severitate mai mare decât colegii lor vaccinați.

Sistemele lor imunitare tind să facă față foarte bine acestor probleme. ”(Sursa: Mărturia de vaccinare împotriva hepatitei B a lui Incao)

Copiii nevaccinați au de 5 ori mai puțin șanse să sufere de astm decât copiii vaccinați, de 2,5 ori au probleme cu pielea și de 8 ori mai puțini sunt susceptibili de a fi hiperactivi

Copiii vaccinați au de 14 ori mai multe șanse să sufere de astm decât nevaccinați și de 9 ori mai mari să aibă probleme cu pielea

Adepții vaccinării se întreabă adesea: care va fi starea generală de sănătate a acestei populații nevaccinate în viitorul îndepărtat?

Concluziile pe care le putem extrage din datele pe care le-am permis să argumentăm că, cândva, copiii nevaccinați vor deveni baza unei populații umane sănătoase din întreaga lume.

Mulțumim, mame, tați, cercetători și jurnaliști, care deschid ochii oamenilor față de ceea ce sunt cu adevărat vaccinurile!

TOP