Connect with us

Stiri

O femeie și-a ținut fiica izolată în condiții îngrozitoare vreme de 26 de ani. În vârstă de 42 de ani, spune că nu s-a mai spălat din 2006

O femeie din Rusia si-a tinut fiica izolată în condiţii ingrozitoare vreme de 26 de ani, iar motivatia femeii este ca a facut-o pentru a „proteja-o de lume”.

Nadezhda Bushueva, acum 42 de ani, a părăsit casa pentru prima dată în după 26 de ani, după ce mama ei a fost în internată în spital, tânără a decis să iasă afară din casă.

Locuiau împreună în aceeași casa, nu aveau apă curenta sau energie electrică. Întrebată de către anchetatori de când nu s-a mai spălat, tânăra a spus că de mai bine de 15 ani. Aspectul ei fizic indica faptul că această nu mai făcuse o baie de foarte multa vreme.

Pics Shows: Nadezhda Bushueva;

Incidentul șocant a avut loc în satul Arefinsky, în districtul Vachsky din vestul Rusiei Nizhny Novgorod.

Nadezdha a explicat anchetatorilor că ea și mama ei împărțeau un pat, în timp ce casa era plină de șobolani și pisici. Ea a adăugat: „Viața mea este mai rea decât viața unei pisici. Pisicile au mai multe drepturi. Nici nu mai vreau să exist.”

Pics Shows: Tatyana Bushueva;

Tatyana a împiedicat-o inițial pe Nadezhda să părăsească casa la vârsta de 16 ani, dar în cele din urmă s-a obișnuit să nu poată pleca și a încetat să mai încerce. Potrivit unor surse, mama ei nu i-ar permite să-și termine studiile sau să-și ia un loc de muncă.

După ce mama ei a fost internată în spital, Nadezhda a mers să vorbească cu liderul consiliului local Vasily Tovarnov, unde a fost dezvăluit calvarul ei șocant.

Tovarnov a spus:

Nadezhda a venit singură la mine în birou. Am vrut să o hrănim, i-am pregătit sandvișuri, dar nu a mâncat nimic. Dar să ştiţi că nu este nebună, chiar e cooperantă.

Nadezhda i-a cerut consilierului un pașaport și un loc de muncă.

În ciuda cererii pentru aceste lucruri, mass-media locală a raportat că fiica se teme să facă prea multe schimbări în viața ei, temându-se că nu va putea înțelege cum funcționează lumea.

Sursa

TOP