Connect with us

Stiri

Poliţiştii clujeni au depistat-o pe tânără dată dispărută, ea ar fi fost capturată de o sectă, conform surorii sale. Aceasta nu a fost victima vreunei infracţiuni, dar refuză să dezvăluie locul unde se află

Poliţiştii clujeni au depistat-o pe Olivia-Sorina Lădar, tânăra care ar fi fost capturată de o sectă, conform surorii sale. Aceasta nu a fost victima vreunei infracţiuni, dar refuză să dezvăluie locul unde se află.

Olivia – Sorina Ladar a plecat de acasă din 15 iunie, dată de la care familia nu ştie unde se află. De săpămâna trecută tânăra este căutată de Poliţie, iar sora ei, a susţinut, pe Facebook, că Sorina ar fi fost „capturată de o sectă”. Astăzi, poliţiştii clujeni au precizat: „Numita Ladar Olivia – Sorina a fost depistată de poliţişti. Aceasta nu a fost victima vreunei infracţiuni însă, îşi rezervă dreptul de a nu-şi dezvălui locaţia în care se află, drept garantat de art. 31 din Legea 141/2010”.

Surse din cadrul anchetei au precizat pentru „Adevărul” că tânăra a fost găsită şi este în regulă, dar îşi rezervă dreptul de a nu spune familiei unde este.

A dispărut de a acasă din 15 iunie
„Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, la data de 15 iunie a.c., Lădar Olivia-Sorina, în vârstă de 34 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, judeţul Cluj, a plecat de la locuinţa sa, însă nu s-a mai întors la domiciliu”, au transmis, astăzi, poliţiştii clujeni. Semnalmentele persoanei: înălţime 1.68 metri, 66 kilograme, păr vopsit blond, ochi căprui, ten deschis, fără semne particulare. Nu se cunoaşe vestimentaţia pe care o purta la momentul plecării. Persoanele care pot furniza orice informaţii despre femeie, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112, se arată în comunicatul Poliţiei.

Sora din Spania: „Este dispărută! Capturată de o sectă!”
Andreea Lădar, sora dispărutei, a postat pe pagina ei de Facebook următorul mesaj în limba spaniolă: „Fetiţa asta e Sora mea!!! Este dispărută!!! Capturatā de o sectă!!!!!!!! Te rog distribuie să se afle în toată lumea! Ultimele date care le avem despre ea e ca a fost în Franţa dar credem că poate fi in orice ţară europeană! Distribuie acum prin toată lumea!!!!!!!!”.

TOP