Connect with us

Stiri

Povestea fostei secretare a Parlamentului din Elveția, ajunsă actriță de filme pentru adulți: ”Pentru mine, a fost ca un fel de terapie”

Adeline White, 42 de ani, și-a lansat sâmbătă, 4 iulie, cartea autobiografică, în care poveștește cum a ajuns să joace în filme pentru adulți, după ce, în urmă cu câțiva ani, era secretar al Parlamentului din Elveția, a informat Blick.

”Pentru mine, a scrie totul într-o carte a fost un fel de terapie”, spune Adeline.

Adeline a devenit cunoscută în întreaga lume, după ce, în vara lui 2014, s-a pozat în ipostaze explicite chiar în clădirea Bundeshaus, Palatul Federal din Berna, Elveția.

Imaginile au scandalizat întreaga țară, după ce au fost descoperite, întâmplător, pe Twitter, de un coleg de birou, care a recunoscut ”decorul”. Ulterior, Parlamentul elveţian a demarat o investigaţie, iar femeia, secretara instituţiei, a fost dată afară.

”Eram singură la birou, într-o vineri, programul se terminase și am vrut doar să le urez adepților mei de pe Twitter un weekend frumos”, a povestit ea. Așa că și-a făcut un selfie indecent. O ”greșeală fatală”, admite Adeline privind în urmă. Ea recunoaște: ”Am fost naivă”.


La șase ani distanță, Adeline încă nu înțelege de ce a fost demisă. ”Ceea ce am făcut în timpul liber era problema mea. Nu am încălcat nici o lege, fotografiile fac parte din viaţa mea privată”.

Adeline mărturisește că nu și-a ascuns niciodată cu adevărat activitatea sa pe internet. În plus, consideră că fotografia pe care a făcut-o în Bundeshaus a fost extrem de inofensivă în comparație cu celelalte fotografii și videoclipuri în care apare sub numele de scenă Adeline Lafouine. Și-a lansat cariera în domeniul filmelor pentru adulți.

Există întotdeauna un anumit risc de expunere, eram conștientă de asta. Până la urmă, am devenit atât de cunoscută prin episodul din 2014, încât sunt recunoscută pe stradă de oamenii care mă văd în filme.

Pentru a scăpa, totuși, de prejudecăți, elvețianca a emigrat în Franța cu soțul ei: ”Am simțit că viața trece pe lângă mine. Plecarea în străinătate a fost singura cale de a-mi recâștiga libertatea”.

TOP