Connect with us

Stiri

Primul român mort în Germania după ce s-a dus la cules sparanghel

Primul roman mort in Germania dupa ce s-a dus la cules sparanghel

Iată că apare primul deces în rândul celor care au plecat la cules sparanghel în Germania. Un bărbat în vârstă de 54 de ani, a murit în urmă cu câteva zile în Germania. Acesta era de loc din Suceava și era plecat alaturi de sotie, ca și sezonier la cules sparanghel. Rudele bărbatului spun că acesta nu avea probleme medicale.

Pe numele sau Nicolae Bahan, era din Solca, județul Suceava, și muncea la o ferma din Germania, la aproximativ 40km de Freiburg. Acesta era plecat de aproximativ 3 săptămâni, însă sâmbăta bărbatul a fost găsit mort.

”În Germania nu se lucrează pentru că e Paștele. Marți mi s-a spus că voi ști cauzele decesului, dar eu cred că e vorba de inimă. Acum mi s-a spus să stau în cameră și să nu merg la muncă. Am vorbit cu o firmă din Arbore și a spus că se va ocupa cu repatrierea pentru că noi vrem să-l îngropăm acasă. Și firma unde am lucrat cu soțul a promis că ne ajută cu repatrierea”, a mărturisit Silvia Bahan, potrivit monitorulsv.ro. De asemenea, femeia a spus că soțul ei nu avea probleme medicale.

TOP