Connect with us

Stiri

Prinţul Charles îi îndeamnă pe turişti să-şi petreacă vacanţele în România şi să descoperi „acest colţ de rai al Europei”

Prinţul Charles a venit pentru prima dată în România acum 20 de ani şi spune că a descoperit o ţară „uimitoare”. Într-un videoclip de cinci minute, Prinţul arată turiştilor ce pot să viziteze aici.

Prinţul Charles recomandă turiştilor să descopere România, anul acesta fiind un moment ideal pentru a cunoaşte tradiţii, obiceiuri şi pentru a vedea peisaje de poveste.

Prinţul a vizitat de-a lungul timpului multe locuri din România. Spune însă că mai vrea să exploreze. Te încurajează să faci la fel. Videoclipul, realizat împreună cu Charlie Ottley, producătorul documentarelor Wild Carpathia, are ca scop sprijinirea industriei turismului din România, scrie mediafax.ro

Anul acesta trăim cu toţii momente de profundă schimbare, în care vieţile noastre au fost bulversate de prima pandemie majoră din istoria contemporană. De la Delta Dunării, cea mai mare şi mai sălbatică zonă umedă a Europei, la pădurile, izvoarele şi mănăstirile Bucovinei, Moldovei şi Maramureşului, colinele Apusenilor, întinderile nelocuite ale Harghitei, sau frumuseţea sălbatică a defileului Porţile de fier. România ocupă un loc deosebit în inima mea. Îl număr printre strămoşii mei pe Vlad Ţepeş, ceea ce ar putea explica de ce la fiecare vizită o parte din mine se simte ca acasă. Voi continua, atât cât îmi va sta în putinţă, să pledez pentru importanţa protejării şi celebrării comorilor unice ale României”, spune Prinţul Charles în clip.

Citeste mai mult: adev.ro/qep6ci

TOP