Connect with us

Stiri

Romeo şi Julieta în varianta COVID: povestea bătrânului care a murit după ce a insistat să-şi ia la revedere de la soţia bolnavă

Un bărbat din Florida, în vârstă de 90 de ani, a murit sâmbătă, după ce a insistat să-şi viziteze iubita soţie aflată pe patul de spital, după o lungă luptă cu COVID-19.

Sam Reck a fost separat de soţie în momentul în care vizitele din centrele de îngrijire a bătrânilor au fost interzise din cauza pandemiei, aceasta fiind diagnosticată în ultimele luni cu demenţă.

JoAnn Reck a decedat la 86 de ani, dar înainte de a muri, soţul i-a făcut o ultimă vizită îmbrăcat în echipament complet de protecţie pentru a-şi lua rămas bun de la cea care i-a fost soţie timp de 30 de ani.

Sam Reck a murit din cauza complicaţiilor provocate de coronavirus, la trei săptămâni de la reîntâlnirea cu soţia sa. Astfel, cuplul a fost asemănat de presa străină cu „Romeo şi Julieta” al lui Shakespeare.

Fiica lui Reck, Holly Reck, crede că tatăl ei s-a infectat probabil în timp ce îşi vizita soţia în spital. „Cel mai probabil, el ştia riscurile”, a spus ea. „Nu am putut face nimic pentru a-l convinge. Ar fi ajuns acolo într-un fel sau altul să o vadă.”

Scott Hooper, fiul lui JoAnn Reck din prima căsătorie, a spus că tatăl său nu a avut niciun regret, după ce a fost diagnosticat cu coronavirus.

„După ce Sam a primit rezultatul pozitive pentru testul COVID-19, l-am întrebat dacă regretă vizita sa la spital. Fără pauză, el a răspuns:„ Nici o secundă”, a scris Hooper într-o postare pe Facebook. „Mi-a spus că indiferent ce se întâmplă, a fost foarte fericit că a avut ocazia să-şi ia la revedere şi să o ţină de mâna încă o dată.”

TOP