Connect with us

Stiri

Soția lui Nick Cordero, îndurerată! Actorul a slăbit enorm, după ce i-a fost amputat piciorul

Soția lui Nick Cordero, Amanda Kloots, este foarte supărată, după ce soțului ei i-a fost amputat piciorul. Bărbatul fusese internat în spital, după ce a contactat noul coronavirus.

Potrivit publicației People, Amanda Kloots, soția actorului de pe Broadway, este supărată, palidă la față, abia vorbește, dar în același timp încearcă să ascundă toate emoțiile negative care îi năpădesc mintea. În timp ce soțul ei era în sala de operație și i se amputa piciorul, se lupta în același timp și cu noul coronavirus. Un prim pas, totuși, a fost făcut: bărbatul s-a trezit din comă. Până acum, actorul a slăbit aproape 30 de kilograme.

Dar în același timp, Nick Cordero are sănătatea foarte fragilă, iar organismul său încearcă în continuare să se zbată între viață și moarte, având în vedere faptul că din cauza virusului a făcut complicații. Potrivit spuselor soției sale, Amanda, actorul de pe Broadway are inima slăbită, nu poate să își miște mușchii, fiind atrofiați.

”E greu, pentru că Nick a pierdut o mare parte din musculatură. Mușchii lui sunt atrofiați. Nu îți poți ”recâștiga” musculatura, dacă nu te poți mișca. I se administrează proteine și mâncare cu un aport caloric ridicat”, a explicat Amanda pe internet.

La începutul lunii mai, Nick Cordero și-a revenit din coma indusă, însă nu poate respira fără ventilator. Și, evident, nu poate vorbi. Ci ”răspunde” din ochi cu ”da” sau ”nu”.

Amanda, soția lui Nick, a mărturisit care este următorul pas: ”Trebuie să ținem tensiunea arterială sub control. Asta poate însemna că are o infecție, așa că încearcă să localizăm infecția. După aceea, dacă putem stabiliza tensiunea arterială înapoi, ar trebui să mergem pe dializă intermitentă”.

”Când iese din spital, pentru că iese din acest spital, urmează să meargă la un centru de reabilitare și probabil să stea un an. Ei spun că pentru fiecare săptămână în ATI este o lună în reabilitare”, a mai continuat soția lui Nick Cordero.

Nick Cordero fusese nominalizat la Premiile Tonny pentru rolul din musicalul ”Bullets Over Broadway”. El era internat în spital încă de la sfârșitul lunii martie, în Los Angeles. Familia și fiul lor, Elvis, au primit ajutor din fonduri. Suma se ridică la 500.000 de dolari.

TOP