Connect with us

Stiri

Spitalul din Bacău de Pneumoftiziologie mulțumește preoților după ce aceștia au donat 65.000 lei

După ce Părintele Arhiepiscol Ioachim și-a donat salariul în beneficiul mai multor spitale, și preoții din Protopopiatul Bacău au luat exemplu și au donat nu mai puțin de 65.000 lei spitalului de Pneumoftiziologie din Bacău.

Managerul instituției medicale, farmacistul Madalin Nicolae Paraianu, a transmis un mesaj de mulțumire către Arhiepiscopie și a descris că “preoții îndeplinesc, în acest context pandemic, pe lângă lucrarea spirituală din biserici, și pe cea materială”.

Cu banii primiti, spitalul va achiziționa aparatură pentru tratarea pacienților bolnavi de Covid-19: două infuzomatore, un monitor de funcții vitale, un termometru și un lupsoximetru.

„De cele mai multe ori nu ne putem cunoaște îngerii sau binefăcătorii, dar știm că ei sunt prezenți în viețile noastre. Ne-ar face o deosebită plăcere să vă întâlnim și să vă mulțumim personal pentru bunătate”, a scris managerul. „Porțile Spitalului de Pneumoftiziologie Bacău, dar și inimile noastre, vă sunt mereu deschise”.

„Trăim mereu cu certitudinea că doar uniți putem face lumea mai bună și, în cazul nostru, mai sănătoasă. Cu gândul la ce am făcut până acum și cu speranța la ce vom face împreună de aici înainte, Vă mulțumim pentru tot”, și-a încheiat acesta mesajul transmis în atenția Părintelui Arhiepiscop Ioachim.

sursa: basilica.ro

TOP