Connect with us

Stiri

Surpriza anului în televiziune! Gabriela Cristea revine în forță pe micile ecrane. Ce emisiune va prezenta

Celebra prezentatoare TV Gabriela Cristea a fost una dintre vedetele care au lipsit cel mai mult românilor în perioada pandemiei de COVID-19. În acest context dificil vedeta a renunțat complet la proiectele TV. Cu toate acestea, așteptarea fanilor a luat sfârșit, având în vedere că și pandemia a început să intre într-un trend descendent.

Detalii despre revenirea Gabrielei Cristea în televiziune

Gabriela Cristea pregătește o revenire în forță pe micile ecrane, ce va avea loc cel mai probabil în toamnă. Vedeta a declarat că a primit o ofertă în acest sens, însă nu a vrut să dezvăluie prea multe detalii. Înainte de pandemie s-a scris însă că vedeta va fi gazda unui show culinar online.

„Deocamdată nimeni nu poate să îți facă o ofertă concretă acum, abia au început discuțiile, pentru că încă nu se știe sub ce formă se vor relua proiectele. Eu îmi doresc un proiect mare, cu persoane care să stea în sală, cu public, și e destul de complicat.

Oamenii sunt dispuși să lucreze cu mine, am primit invitații la discuții, dar asta nu înseamnă că se concretizează ceva și oricum dacă îți spune cineva că se concretizează ceva, nu e realist.

Sunt puține proiecte care merg în momentul ăsta. Legat de revenire, cred că în septembrie. În ceea ce privește dorul, da, îmi este dor să muncesc, îmi este dor să fac și altceva în afară să mă ocup de casă și de grădinărit și trebuie să recunosc că îmi doresc ca, o dată la câteva zile, să ies și să mai fac și altceva decât să stau în casă“, a mărturisit Gabriela Cristea, potrivit click.ro.

TOP