Connect with us

Stiri pozitive

Un băiat de 9 ani a strâns 500 de mii de sticle, pentru că este foarte îngrijorat de soarta planetei noastre

Un băiat de 9 ani a strâns 500 de mii de sticle, pentru că este foarte îngrijorat de soarta planetei noastre.

Ryan Hickman, în vârstă de 9 ani, cu exemplul său dovedește că, chiar și la o vârstă atât de fragedă, puteți avea grijă de mediu. În acest scop, a organizat compania Ryan’s Recycling Company, o companie de gestionare a deșeurilor.

La vârsta de trei ani, Ryan a ajuns mai întâi în curtea de marș. A condus gunoiul acolo cu tata. Băiatul era interesat să observe procesul care are loc la întreprindere.

După ce s-a întors acasă, copilul le-a spus părinților că va merge la vecini, să ridice gunoiul de la ei, să-l sorteze și să-l trimită pentru reciclare.

Mama și tata s-au bucurat să audă de la fiul său că vrea să facă un lucru atât de important și util.

Timp de 6 ani de muncă, Ryan a putut colecta și recicla peste 500 de mii de sticle, în timp ce a câștigat aproximativ 10 mii de dolari.

Băiatul colectează bani pentru educația sa. De asemenea, vrea să cumpere un camion, astfel încât să poată colecta mai mult plastic.

Tânărul om de afaceri recunoaște că face acest lucru nu cu profit, ci cu scopul de a reduce intrarea sticlelor în oceane, din cauza cărora mor locuitorii mării.

Pe lângă afacerea principală, băiatul a început să producă tricouri și trimite tot profitul din vânzarea lor către caritate. Iar Ryan a fost numit ambasador al Centrului Pacific pentru Salvarea mamiferelor marine.

TOP