Connect with us

Social

Un căţel blocat în curte din cauza epidemiei de coronavirus, a supravieţuit o lună fără mâncare şi apă

Bobită, un cățel dintr-un sat din județul Vaslui a rămas blocat în curte după ce stăpâna acestuia nu a mai putut ajunge la el, fiind izolată la 360 km distanță de el. Totuși, acesta a reușit să supraviețuiască o lună fară mâncare și fară apă.

Femeia care avea grijă de cățelul Bobită nu a mai avut posibilitatea de a ajunge la el, aflandu-se la o distantă de 360km, având peste 65 de ani, aceasta nu putea parcurge această distanță în doar două ore, între 11:00 – 13:00, așa că îi era imposibil să ajungă la bietul animal.

Salvarea lui Bobita a venit de la asociația Help Lăbuș din Galați. Femeia de 65 de ani care avea grija de cățel a luat legătură cu asociația, iar aceștia au răspuns pe măsură.

„Astăzi Lăbuş a mai făcut o minune și a salvat o viața de cățel din jud. Vaslui. Am aflat de Bobiță de la o doamnă care ne-a sunat disperată, să ne ceară ajutorul.

Stăpânii lui Bobiță au murit de bătrânețe, iar el a rămas în gospodărie, să le păzească munca de o viață.

Nu a avut loc în casa nimănui și nici în inima vreunui vecin, să-i poarte de grijă; doamna călătorea de la Galați, la fiecare două săptămâni și îi lăsa mâncare și apă.

Și Bobiță aștepta.

Restricțiile de circulație impuse de pandemia coronavirus au împiedicat-o pe doamna care se îngrijea de Bobiță să ajungă la el, să îi asigure cele necesare.

I-a luat mai bine de o săptămână să ne găsească.

Ne-a sunat plângând, ne-a indicat comuna, satul, ne-a dat cheile de la poartă și duși am fost.

Pe 8 aprilie se făcea o lună de când nu l-a mai văzut. Cele mai negre gânduri le-am avut pe drum, că am putea ajunge prea târziu.

Dar n-a fost așa.

Răgușit, slăbit, aproape resemnat, Bobiță ne-a lătrat și a venit încet spre noi.

Bucuria a fost de nedescris, încă pare un vis.

Bobiță e cu noi acum și câte zile o avea, va fi protejat, hrănit şi îngrijit în marea casă a lui Lăbuş.

Nu uitați de necuvântătoare, nu lăsați să treacă o zi fără o faptă bună.
#pandemiedefaptebune”, este mesajul publicat de Help Lăbuş, o asociaţie cu oameni care merită tot respectul şi aprecierea noastră!

360 km pentru o viața. ❤🐕🐾Astazi Labuș a mai făcut o minune și a salvat o viața de cățel din jud.Vaslui. Am aflat de…

Publicată de Help Labus pe Luni, 6 aprilie 2020

TOP