Connect with us

Stiri

Un fermier a dezinfectat toată comuna pe banii lui

George Duțu, fermierul din comuna dâmbovițeană Lungulețu nu a mai dorit să aștepte ca autoritățile să vina să dezinfecteze străzile, așa că a luat atitudine. A plătit din propriul buzunar pentru dezinfectarea întregii comune, nu mai puțin de 2000 de lei pentru produsele speciale de dezinfecție.

Mai mult decât atât, după ce că a suportat toată cheltuiala, a și folosit propriile tractoare pentru a împrăștia soluția dezinfectantă.

“Am facut asta pentru oamenii din comuna, pentru cei care se tem ca se vor imbolnavi daca nu se iau masuri in lupta cu Covid-19.” a declarat fermierul pentru agrointel.ro

Un fermier din comuna damboviteana Lunguletu nu a mai putut sa stea cu mainile in san si sa astepte ca primaria sa ia masuri impotriva coronavirusului. Asa ca a platit din propriul buzunar pentru dezinfectarea intregii comune.

Fermierul George Dutu a cheltuit, in total, 2.000 de lei pentru produse speciale de dezinfectie. Mai mult decat atat, pentru a imprastia solutia rezultata din amestecul acestora a folosit propriile tractoare.

El spune ca a facut acest lucru pentru oamenii din comuna, care se tem ca se vor imbolnavi daca nu se iau masuri in lupta cu COVID-19. Fermierul a dat mai multe detalii despre initiativa sa pentru agrointel.ro

„Intr-o ora am fost gata”
„Am dezinfectat toate cele trei sate care fac parte din comuna. Am dat 4800 de litri de apa, intr-o ora am fost gata. Dupa ce am facut eu dezinfectia, a facut si primaria a doua zi. Ma costa 2000 de lei fiecare dezinfectie a comunei”

„Am cateva depozite si lucrez cu o firma care vine si imi face regulat dezinsectia si tot de la acea firma am cumparat si acum solutiile. Parerile oamenilor sunt impartite, unii spun ca dau cu apa goala, altii ma reclama ca nu dau cu solutii bune”, a adaugat el.

TOP