Connect with us

Inedit

V-ati intrebat adesea cum arata tatuajele pe pielea noastra atunci cand v-om imbatrani? Acești vârstnici vă vor arăta cum arată tatuajele la bătrânețe.

V-ati intrebat adesea cum arata tatuajele pe pielea noastra atunci cand v-om imbatrani? Acești vârstnici vă vor arăta cum arată tatuajele la bătrânețe.

În opinia mea, fiecare are dreptul la libertate ✌️😉

Te gândești la un nou tatuaj? Da, desigur, decorarea corpului tău nu este deloc rușinoasă. Cred că un tatuaj frumos, aplicat de un maestru profesionist, nu poate decât să îmbunătățească corpul uman, oferindu-i un pic de zestre. Totuși, te-ai întrebat vreodată cum va arăta această bijuterie în 20 de ani?

Din păcate, timpul nu stă nemișcat, corpul nostru se transformă, iar pielea noastră devine din ce în ce mai slabă. În ciuda veșniciei: „vei crește, vei regreta”, „da, cum va arăta tatuajul tău peste 10 ani”, mulți încă își înlocuiesc corpul sub acul unui profesionist. Unii oameni chiar decid asupra unui tatuaj la o vârstă venerabilă, căutând schimbări.

Odată cu vârsta, observăm cum pielea noastră se schimbă: devine acoperită de riduri, pete de vârstă, ternă și devine mai subțire. De-a lungul anilor, colagenul și elastina dispar de sub stratul pielii noastre, ceea ce contribuie la elasticitatea elasticității sale. Acest lucru înseamnă că, în orice caz, tatuajul își va pierde aspectul anterior.

Ei spun că tipul de tatuaj în viitor depinde și de modul în care îți îngrijești pielea în perioada de reabilitare. Deci, de exemplu, în două săptămâni de la aplicarea desenului, este necesar să ungeți tatuajul cu o cremă vindecătoare. Nu vă faceți griji când observați un evidențiat galben. Acest lucru este absolut normal.

De asemenea, nu îndepărtați crusta formată în figură, există un risc ridicat de a privi tatuajul de strălucirea sa. Tipul de tatuaj la bătrânețe depinde de calitatea vopselelor pe care le aplicați. Reînnoirea tatuajului este recomandată la 5-7 ani.

TOP